S’ha adquirit recentment per al servei de neteja viària un nou disc giratori d’aigua a pressió que realitza una neteja en profunditat a causa de l’alta pressió, temperatura i angle a la qual incideix l’aigua sobre la superfície. Des de començaments de 2018 s’aquesta realitzant una neteja de les voreres del municipi mitjançant el nou dispositiu en diverses zones del municipi com poden ser recentment Av. Juan Alvado, Av. Comunitat Valenciana o C/ Marina Baixa.

En les fotografies es pot apreciar la notable diferència de tonalitat en les zones abans i després del pas de l’operari de neteja amb l’esmentada eina.

Cal fer esment que aquest servei especialitzat es pot realitzar en horari nocturn o diürn, depenent de l’afluència de gent en la zona per als vianants a tractar per a evitar molèsties (relliscades, esquitxades, cort de pas, terrasses muntades, brutícia…).