La mitjanit del passat dissabte tenia lloc en la badia d’Altea la trenta-dues edició del Castell de l’Olla, amb l’assistència de més de 50.000 persones que es van congregar a la platja de l’Olla i voltants per a gaudir d’aquest espectacle pirotècnic que es llança íntegrament des del mar.

Amb una durada d’aproximadament vint-i-cinc minuts, a les dotze de la nit començava l’espectacle a càrrec de la pirotècnia Ricardo Caballer (*Ricasa) que va disparar més de 1.200 quilos de pólvora des de les cinc plataformes flotants instal·lades a la platja de l’Olla.

Immediatament després de la finalització de l’esdeveniment les brigades de neteja van realitzar diverses actuacions en la zona encara que va ser a primera hora del diumenge, una vegada finalitzades les diferents revetles a causa de les Festes de *Sant Llorens i les barres habilitades pel Regnat Moro i Cristiano quan prop d’una vintena d’operaris es va distribuir pels voltants de Vila Gadea per a recollir el gran nombre de residus que s’havien generat durant la celebració.

Destacar també el treball en l’eliminació de residus plàstics de la riba de la Platja de l’Olla. Al costat dels operaris de l’Empresa Pública van treballar en el lloc *volunarios de l’ONG Amicitia així com bussos de l’empresa Revolutiondive Altea en la neteja del fons marí. ‘’Gràcies a aquesta empresa de busseig, als voluntaris mediambientals, i com no a l’Empresa Pública, el diumenge a mitjan matí ja no quedava resta algun de l’acte en la zona’’, explicava l’edil de Turisme *Alvado.