Els treballadors de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal d’Altea estan realitzant la campanya anual de poda d’arbrat en tot el terme municipal. Aquest mes de desembre concretament s’ha actuant sobre exemplars de *Jacarandas i Moreres, disseminats per tota la localitat, especialment en passeig Mediterrani, Conde d’Altea,Plaza *Convent i Avinguda de la Nucia.

Així ho ha destacat el regidor d’Infraestructures Roque Ferrer, assenyalant que “aquestes podes són fonamentals per exemple, per a reduir riscos en zones sensibles al trànsit”.Es tracta de “una actuació habitual que s’efectua a la tardor i hivern en el municipi”,ha afegit.Finalment, Ferrer va explicar que “els treballs els desenvolupen, depenent les zones, entre 2 i 5 operaris de la Pública de Desenvolupament Municipal”.

Les restes de poda es depositen en el punt net amb el qual compta l’Empresa Pública per al seu posterior triturat.