Operaris de Neteja, Serveis Tècnics i Jardineria estan treballant durant aquests dies previs perquè la zona on es dispararà es Castell es trobe en les millors condicions possibles. També han començat ja a instal·lar el clos de seguretat en la carretera nacional i han condicionat nous aparcaments de cara a l’afluència massiva de persones que s’espera per a aquest dissabte en la zona..

Des de la Publica de Desenvolupament Municipal porten setmanes treballant en el dispositiu de cara al Castell de l´Olla. Diego *Zaragozí ressaltava que “el que significa es Castell quant a treball i preparació els *alteanos no som conscients del que implica”. A més aquest 2019 els operaris de la *PDM han habilitat nous aparcaments. L’edil explicava que “s’han habilitat més pàrquings enguany que en anys anteriors i s’han netejat aqueixos pàrquings, també s’han netejant tots els camins i carreteres que arriben a la zona de l´Olla per a aqueix dia,. Tot això l’està fent ja l’Empresa Pública”

 Després, el mateix dia del Castell, tot el clos, senyalització… tant per a cotxes com per a vianants, ho fa la brigada d’obres. I el diumenge al matí a part de la neteja que és brutal, totes la tanques i *señalítica es recull i torna al seu lloc”

Immediatament després de la finalització de l’esdeveniment les brigades de neteja realitzaran diverses actuacions en la zona i a primera hora del diumenge, una vegada finalitzades les diferents revetles a causa de les Festes de *Sant Llorens i les barres habilitades pel Regnat Moro i Cristiano quan més d’una vintena d’operaris es distribuiran pels voltants de Vila Gadea per a recollir el gran nombre de residus que es generen durant la celebració.

.