Més d’una vintena de persones treballen a Altea per a restablir la normalitat després de la intensa tempesta d’aquest dissabte


Les fortes pluges que han superat 19,4 a Altea fins a les 07.30 del matí i els forts vents han causat inundacions i desperfectes en diversos punts de la localitat. El pont del carrer *Garganes era tancat al trànsit en el matí d’aquest dissabte pel fet que va quedar totalment inundat després de les fortes pluges. Els treballadors de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal s’han encarregat de netejar la zona que s’ha reobert a la circulació en una hora.

A més s’han produït diverses caigudes d’arbres en diversos punts de la localitat a causa de les fortes ratxes de vent que s’han viscut a Altea. Un d’aqueixos punts ha sigut la urbanització Santa Clara on han hagut de ser retirats de la carretera. Els operaris de la *PDM s’estan encarregant des d’aquesta matinada de retirar-los amb la major rapidesa possible.. També s’està treballant en la plaça Francisco Pérez Devesa, en la part posterior de la Casa de Cultura, on un arbre ha caigut i un altre estava a punt de caure,

Altres llocs afectats per l’aigua, han sigut el  pàrquing del Mercat ambulant, la C/ Institut amb el poliesportiu i també el pàrquing del XarcoUna reguarda de guàrdia s’ha unit aquest dissabte al servei ordinari de la *PDM, per la qual cosa més d’una vintena de persones estan treballant en aquests moments per a pal·liar els desperfectes i que tot torne a la normalitat a Altea.