Els equips de la PDM continuen arreglant i millorant les platges de la localitat. En aquesta càlida tardor on multitud de visitants continuen fent ús de les platges, aquestes llueixen actualment totalment condicionades.

Els operaris de la PDM han desenvolupat una important tasca d’aplanat i condicionament en tota la costa alteana. Concretament a les platges de Cap Blanch, La Roda, l´Espigó i Cap Negret, on les últimes pluges havien amuntegat els cudols dificultant l’accés a determinats punts de la badia.

Concretament a la platja del l´Espigò s’han eliminat les males herbes que creixien al costat del mur del Passeig i cal destacar que el barranc que discorre sota *Garganes també ha quedat obert i totalment net i condicionat.

D’igual manera s’ha actuat en el barranc de l´Olla, al costat del Convent de les Monges, millorant tant la seua imatge i sobretot evitant acumulació d’objectes i residus.

Finalment cal destacar que la gran quantitat de restes de Poseidonia que s’han retirat de les ribes. Aquestes restes s’han reduït sent tractats per un tractor especial i s’ha procedit a mesclar-los amb els cudols, mantenint-los així dins de l’ecosistema tal com apedaça en aquests casos l’Institut d’Ecologia Litoral.