L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal ha reparat els danys ocasionats pel temporal marí de la passada setmana en platges i passejos del municipi. Una intervenció immediata que permetia als usuaris gaudir amb normalitat d’aquests espais durant aquest pont de la Constitució. Així ho ha indicat l’edil d’Infraestructures i responsable de la PDM, Diego Zaragozí.

Segons ha explicat l’edil d’àrea, “l’actuació consistia principalment en la neteja de totes les platges del municipi, la retirada d’algues i pedres de les passejades i l’eliminació de les escombraries que havia tret l’intens onatge; així com la consolidació d’àrids en les zones més delicades “.

Diego Zaragozí ha recordat la visita a les zones afectades que van realitzar la passada setmana els regidors de Turisme, Urbanisme i Patrimoni, el mateix i l’alcalde, Jaume Llinares, que servia per valorar els desperfectes causats pel temporal i actuar immediatament amb l’objectiu de tornar a la normalitat la costa alteana. Un objectiu que ha pogut ser complert al tractar-se de desperfectes lleus.

Zonas afectadas
Todas las zonas con contacto directo con el mar fueron las mas perjudicadas.
Desde primera hora de la mañana del pasado 4 de diciembre el camión cuba de la PDM ha retirado todas las piedras y arena acumuladas en la rotonda del restaurante El Chiringuito, posteriormente ha ido limpiando la carretera hasta el Puerto.

Otro camión de la PDM ha retirado todas las piedras y algas que habían saltado a los miradores del paseo de la playa nueva del l’Espigó.

Otro equipo de la Empresa Pública se desplazaba a la zona de la Olla y camino del Ministro
Además la PDM ha enviado brigadas para retirar los arrastres de piedras de las urbanizaciones de la Sierra, en calle Brisas, calle Chambele y zona de la rotonda de la iglesia hortodoxa

Bomberos en la 332
Sobre las 05:00 horas del pasado 4 de diciembre, cuando repentinamente cayó la tromba de agua, los Bomberos del Parque de Benidorm se trasladan a petición de la Policía Local a la Carretera Nacional 332 a la altura del Polígono industrial Cap-Blanc, por estar completamente anegada la Carretera.

Se tuvo qué desviar el tráfico rodado por los viales laterales del Polígono.
Los Bomberos colaboran con los Servicios Técnicos de la PDM para desatascar los imbornales de agua pluviales. Tras unos 20 minutos de trabajo se restableció la normalidad. La Policía Local de Altea se encargó de regular el tráfico durante la actuación.