La Brigada de Pintura Viària de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal està desenvolupant durant aquest mes tasques de pintat i adequació del mobiliari urbà de tota la localitat..


Amb aquesta actuació, comencen els treballs de la brigada de pintors quant a millora de mobiliari urbà prèvies per a l’arribada de la Setmana Santa, moment de gran afluència de turistes a Altea. Per això s’estan repassant per tot el municipi els bancs i elements més importants del mobiliari urbà.

El concejal de la PDM Diego

El regidor de la PDM Diego *Zaragozí ha destacat “la importància de dur a terme aquestes tasques rutinàries de manteniment per a oferir la nostra millor imatge per a veïns i visitants”.

Zaragozí va recordar que “són treballs de manteniment urbà que resulten fonamentals per a la localitat. Actualment s’han incrementat les actuacions que permeten mantindre en òptimes condicions les infraestructures que tenim per al gaudi dels nostres veïns”.