Els operaris de parcs i jardins de la Pública estan treballant aquests dies en diferents llocs de la localitat per a aconseguir que Altea “oferisca la seua millor imatge de cara a a la imminent arribada de la Setmana Santa” ha assenyalat el regidor Diego Zaragozí

Per a això s’estan realitzant diverses millores en diverses zones enjardinades del municipi. Entre elles s’està actuant en la replantació de les zones de Portal *Vell, carrer *Sant Miquel, carrer Alcoi, *Buenavista i també en els miradors de tot el Barri antic. *Zaragozí va assenyalar que “com les actuacions que es van realitzar l’any passat en el Passeig de Sant Pere s’han mantingut molt bé, el que els operaris estan fent aquesta temporada és reforçar la zona del monument del pescador així com tots els jardins de la platja de l´Espigó”.

Playa de l´Espigó

Concretament a la platja de l´Espigó, en la part de l’amfiteatre que va patir un gran mal després del temporal Gloria, l’edil ha destacat que “ací no sols es reposaran les parts danyades, si no que es millorarà tota la instal·lació amb la modificació del reg per degoteig, la instal·lació de malles antihierbas i finalment també es col·locaran àrids decoratius”. Diego Zaragozí ha explicat que “ademes aquestes millores en plantació,s’acompanyen amb el *adecentamiento de plantes i arbratge existents i la millora dels sistemes de reg”.


En concret s’ha es plantaran en la zona de la platja margallons, romer, rèptil, juniperus i teucrium entre altres espècies. Mentre que en la part del barri antic s’està actuant amb pelargonio, *dimorfotecas,*westringias, teucrium,lantanas, callistemum,i hibiscus, entre altres.

Finalment l’edil de la Pública va assenyalar que l’objectiu principal és el de “mantindre els jardins d’Altea per al gaudi dels nostres veïns i alhora millorar la primera impressió que els nostres visitants tenen d’Altea en aquestes dates tan destacades que s’aproximen”