L’Ajuntament d’Altea, a través de la Pública ha establit un dispositiu especial per a eliminar la capa d’arena sahariana. L’operatiu es va posar en marxa des de primeres hores d’aquest dissabte i durant tot el cap de setmana, per a la neteja d’avingudes i places.

Els operaris de la Publica han realitzat un dispositiu especial per a retirar la capa d’arena sahariana amb la qual començava el dia coberta tota la ciutat. Aquest fenomen atmosfèric imprevist ha acumulat pols en suspensió en totes les superfícies, per la qual cosa ha sigut necessari implementar aquest servei especial de neteja.

S’ha procedit a baldear pràcticament tot el municipi, destacant tot el barri antic, el carrer La Mar, Clot de Mingot, Carrer Pintors, el passeig dels ànecs,Sant Pere, Avda Jaume I, tota la zona limítrofa al Centre de Salut i el Passeig del Albir entre altres. A Altea la *Vella també s’ha baldeat el carrer del Capellà Llinares, la plaça de l’església, etc.

Durant els pròxims dies aquest operatiu continuarà en marxa fins a completar la pràctica totalitat dels carrers de la localitat.

En total s’han utilitzat durant tot el cap de setmana, quatre vehicles i un camió cisterna. Cal destacar que els operaris han aprofitat les hidratants per a enganxar les mànegues, perquè a més d’aquest servei especial, no s’ha suspés el servei de desinfecció que s’està desenvolupant diàriament en la localitat.