El Cementeri Municipal d’Altea es prepara per a la celebració de la festivitat de Tots els Sants i els dies previs. Des de la Pública s’ha posat en marxa un dispositiu per a aplicar diferents mesures anticovid i que afavorisquen el normal desenvolupament d’aquests dies en què augmenta molt l’afluència al camposanto.

“Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, vetlar per la seguretat de la ciutadania i afavorir que tothom puga visitar el cementeri, s’ha ampliat l’horari de 09.00 a 19.00 hores i s’han establit controls d’aforament i altres mesures”, ha comentat el regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

S’han habilitat dos accessos amb entrada i eixida perfectament senyalitzats en els quals hi haurà control d’aforament. Els treballadors de La Pública han instal·lat en diferents punts del camposanto punts higienizantes; s’han obert papereres i contenidors, que canviaran les seues bosses a mitjan matí, i s’ha establit una neteja i desinfecció contínua de baranes, seients, eines o poms.