L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal va reforçar el servei de neteja pública durant els cinc dies de les Festes del Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians que es van desenvolupar del 20 al 24 de setembre a Altea.

Actes concrets, com l’Entrada de Bandes i el Pregó, les Ambaixades, mascletás i desfilades van ser objecte d’un dispositiu específic perquè després dels actes, les zones on es desenvolupaven quedaren sense residus el més ràpidament possible.

Els treballadors de la PDM van desenvolupar la seua labor en diversos torns, donant un servei pràcticament les 24 hores del dia duplicant i fins triplicant els serveis durant les jornades festives. A més es va comptar amb maquinària específica per a cada esdeveniment. Finalment cal destacar que es van instal·lar nous contenidors en els llocs on es va produir major concentració de persones.

L’edil de l’àrea, Diego *Zaragozí, va destacar que “ una vegada més la *PDM ha estat donant el millor de si mateixa amb tots els mitjans disponibles, perquè els altean@s gaudiren de les seues festes patronals. Durant aquests dies s’han duplicat i fins i tot triplicat els serveis i és alguna cosa que s’ha notat, ja que després dels actes, les zones afectades han quedat recollides i netes en molt poc temps”.

Els Serveis Tècnics de la PDM també es van encarregar en les hores posteriors a la finalització de les Festes a recol·locar tots els ornaments de la localitat que s’havien mogut pels diferents actes (jardineres, papereres, bancs etc)