Els serveis de jardineria de la Pública han realitzat una renovació integral de totes les jardineres de l’emblemàtica Plaça de Fransesc Martinez i Martinez.

El responsable de l’àrea Diego Zaragozí ha explicat que “després d’una visita realitzada per l’alcalde d’Altea Jaume Llinares juntament amb representants de l’Associació de Veïns del Barri antic, es va acordar introduir millores en aquest jardí. En aquell moment La Pública va donar una resposta ràpida reposant diverses zones de plantes que es trobaven molt deteriorades i ara s’ha completat l’actuació amb aquesta renovació integral”

En concret els serveis de jardineria han procedit al raspallat de les palmeres. A més s’ha treballat la terra per a condicionar-la i s’han sembrat un total de 40 rosers i plantes amb floració”. Zaragozí ha destacat que també “els operaris han renovat totalment el sistema de reg per degoteig, s’ha posat malla tèxtil anti herbes i s’han delimitat tres zones amb pedra de rocalla, posant àrids i escorça fent un dibuix per a millorar la imatge d’aquesta emblemàtica zona tan visitada per veïns i turistes”.

L’edil de la Pública va concloure assenyalant que “esperem que els veïns prenguen la zona com a pròpia, la posen en valor i la cuiden com el que és, un racó entranyable del nostre poble”.