La Púbica reforça durant aquests dies totes les seues àrees perquè tot estiga preparada de cara a les Festes del Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians que es desenvoluparan del 23 al 27 de setembre a Altea.
Actes concrets, com l’Entrada de Bandes i el Pregó, les Ambaixades, mascletás, i
Entrades, seran objecte d’un dispositiu específic perquè després dels actes, les zones on es desenvolupen queden sense residus com més de pressa millor.

Els treballadors de la Pública realitzaran la seua labor en diversos torns, donant un servei pràcticament les 24 hores del dia duplicant i fins triplicant els recursos durant les jornades festives. A més es compta amb maquinària específica per a cada esdeveniment. Finalment cal destacar que s’estan instal·lant nous contenidors en els llocs on s’espera una major concentració de persones.

L’edil de l’àrea, Diego Zaragozí, va destacar que “ una vegada més els treballadors de la Pública donen el millor de si mateixos amb tots els mitjans disponibles, perquè els alteans gaudisquen de les seues Festes Majors. Durant aquests dies es duplicaran i fins i tot triplicar els serveis, ja que l’important és que després dels actes, les zones afectades queden recollides i netes en molt poc temps”.
Zaragozí va explicar que “també es reforçarà la recollida selectiva de vidre distribuint contenidors a les entitats festeres. A més s’està procedint a augmentar el numere de iglus en les zones dels nuclis festers”

Els Serveis Tècnics de la Pública s’estan encarregant durant aquests dies de moure  diferents ornaments a causa de l’itinerari previst de diferents actes, és el cas de jardineres, papereres, bancs etc.
A més “durant aquests dies els treballadors estan distribuint diferents tipus de senyalització per a la protecció dels vianants i realitzar així amb total *seguridas  els diferents actes que se celebren durant les nostres Festes Majors i als quals s’espera una gran afluència de publique” va concloure el regidor.